2018-12-10 13:31:21• hírek • Bede Emőke

Már korán reggel ittas volt a fiatal sofőr

Nem volt eseménytelen közlekedési szempontból az elmúlt hétvége: több gyorshajtót és ittas vezetőt is sikerült lebuktatni.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közlekedésrendészeti osztályának munkatársai a megye legforgalmasabb útszakaszain ellenőrizték a közlekedő autósokat. Péntek és vasárnap között nem kevesebb mint 230 pénzbírságot róttak ki a szabálytalankodókra, de tizennégy sofőr nem úszta meg ennyivel. A rendőrök ugyanis az 53 000 lej összértékű bírság mellett még tizennégy személy vezetői engedélyét felfüggesztette, valamint bevontak két forgalmi engedélyt is.
 

Az esetek közül kiemelkedik annak a 23 éves fiatalembernek az esete, akit Szatmárnémeti területén állítottak félre az egyenruhások vasárnap reggel 6 órakor. A helybeli sofőr leheletében ebben a korai órában 0,80 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda. Az értékek pontosabb megállapítása érdekében a sofőrt a kórházba kísérték, ahol véralkoholszintjét is megmérték. Az ügyben alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt indított eljárást a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: